LIFESTYLE

MasterChef: «Έσκασε βόμβα» από τη Μαρίνα Ντεμολλάι - «Δεν έχουν μπει ακόμη τα φαβορί για τη νίκη»

MasterChef: «Έσκασε βόμβα» από τη Μαρίνα Ντεμολλάι - «Δεν έχουν μπει ακόμη τα φαβορί για τη νίκη»

Πήγε, μαγείρεψε αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στο σπίτι της η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία υπήρξε μία από τους "εισβολείς" του φετινού MasterChef.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι έκανε ξανά την εμφάνισή της στο φετινό MasterChef, αυτή τη φορά ως "εισβολέας", ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star, αφού ηττήθηκε από την πρώην συμπαίκτριά της, Μαρία Λαζαρίδου.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/03) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια και την κριτική που δέχεται, μίλησε για τους παλιούς παίκτες που διεκδικούν τη νίκη στο MasterChef, ενώ πέταξε τη "βόμβα" της λέγοντας πως στο παιχνίδι δεν έχουν μπει ακόμη τα φαβορί.

"Χαρακτηρίζομαι σαν ψυχρή, επαγγελματίας θα 'κολλήσω' εγώ δίπλα, οπότε ολοκληρώνεται το πακέτο", δήλωσε η Μαρίνα Ντεμολλάι στη "Super Katerina", ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρεί δίκαιο να κερδίσει τον διαγωνισμό ένας από τους παλιούς παίκτες, η Μαρίνα Ντεμολλάι απάντησε πως από τη στιγμή που του δίνεται η ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι, "γιατί όχι;".

Εξηγώντας τι μπορεί να πήγε λάθος και δεν μπήκε πάλι στο παιχνίδι, η ίδια ανέφερε πως "ήμουν 50-50 στο να μπω και να μη μπω, λίγο τα παιδιά μου, λίγο το σπίτι, ευχαριστώ τους κριτές για την ευκαιρία να το ξαναζήσω όλο αυτό, ήθελα να το ξαναζήσω".

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να "μηδενίσει" τους φετινούς παίκτες, αφού σε ερώτηση για το ποιος θεωρεί ότι είναι το φαβορί, η Μαρίνα Ντεμολλάι ανέφερε πως "νομίζω ότι δεν έχουν μπει ακόμα τα φαβορί", ενώ όταν η Κατερίνα Καινούργιο σχολίασε πως αυτό είναι άδικο για τους παίκτες που βρίσκονται από την αρχή του παιχνιδιού μέσα, η πρώην παίκτρια εξήγησε: "Γιατί είναι αδικία; Εμείς τα έχουμε περάσει έναν χρόνο πριν όλα αυτά".

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως ένας από τους επόμενους "εισβολείς" στο παιχνίδι θα είναι και ο πρώην παίκτης, Δημήτρης Μπέλλος, η σύντροφος του οποίου, Μαρία Μπέη, βρίσκεται ήδη μέσα στο παιχνίδι.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top