Ανεβαίνει ξανά το Bitcoin εν μέσω τραπεζικής κρίσης στις ΗΠΑ - Κατέγραψε υψηλό 9 μηνών

Ανεβαίνει ξανά το Bitcoin εν μέσω τραπεζικής κρίσης στις ΗΠΑ - Κατέγραψε υψηλό 9 μηνών

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων εννέα μηνών ανήλθε την Τρίτη το κορυφαίο κρυπτονόμισμα, Bitcoin, στα 26.533 δολάρια, καταγράφοντας άνοδο για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, καθώς φαίνεται να επωφελείται από το χάος που επικρατεί στις παγκόσμιες αγορές μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank την περασμένη εβδομάδα.

Το Bitcoin ενισχυόταν στα 26.533 δολάρια γύρω στις 13:06 GMT, σημειώνοντας ημερήσια αύξηση περίπου 10%, αγγίζοντας το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2022. Το Bitcoin ενισχύθηκε 7,6% την Κυριακή και 9,1% τη Δευτέρα.

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων μειώθηκαν σημαντικά το 2022 καθώς τα αυξανόμενα επιτόκια ώθησαν τους επενδυτές να εγκαταλείψουν τα επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία.

Μια σειρά από καταρρεύσεις εταιρειών κρυπτογράφησης υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων του μεγάλου ανταλλακτηρίου FTX, άφησαν τους πελάτες τους με μεγάλες ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.