ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παραλύουν» αύριο τα αεροδρόμια της Ελλάδας – Πόσες πτήσεις από και προς την Κύπρο επηρεάζονται

«Παραλύουν» αύριο τα αεροδρόμια της Ελλάδας – Πόσες πτήσεις από και προς την Κύπρο επηρεάζονται

«Παραλύει» αύριο Πέμπτη (16/3) η Ελλάδα, συνεπεία της εξαγγελθείσας 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας που εξήγγειλε η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) και η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ ), με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως ανακοινώθηκε στην απεργία θα συμμετέχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ), με αποτέλεσμα να ακυρωθούν ή να επηρεαστούν σημαντικά όλες οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Μάλιστα, ήδη AEGEAN, Olympic Air και Sky Express, με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου.

Πόσες πτήσεις επηρεάζονται από Κύπρο

Ως αποτέλεσμα, πάντως, της παναπεργίας στην Ελλάδα, επηρεάζονται πολλές πτήσεις από και προς την Κύπρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Cyprus Airways, λόγω της απεργίας ακυρώνονται οι πρωινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Επίσης και προκειμένου να μην ακυρωθεί κι άλλη πτήση της εταιρείας, η βραδινή πτήση προς από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα αλλάξει ώρα αναχώρησης, ούτως ώστε να προσγειωθεί στην Ελλάδα μετά τα μεσάνυκτα, όταν και θα έχει λήξει η απεργία.

Πέραν τούτου, η Cyprus Airways προγραμματίζει για απόψε το βράδυ νέα πτήση προς Αθήνα, προσφέροντας την ευκαιρία σε όσους επιβάτες επηρεάζονται είτε από την ακύρωση της πρωινής πτήσης είτε από την μετάθεση της βραδινής πτήσης, να αλλάξουν χωρίς επιπρόσθετο κόστος την πτήση τους και να μεταβούν από απόψε στην αθηναϊκή πρωτεύουσα εάν το επιθυμούν.

Πάντως, όμως, μας τόνισε πηγή από την εταιρεία, οι επηρεαζόμενοι επιβάτες έχουν ήδη ενημερώσει τους επηρεαζόμενους επιβάτες, προσφέροντάς του την επιλογή να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους με άλλη πτήση, χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση ή να ζητήσουν και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους.

Αξίζει, δε, να αναφερθεί πως, σύμφωνα με ενημέρωση από την Hermes Airports, από την αυριανή απεργία στην Ελλάδα, επηρεάζονται συνολικά 13 αφίξεις και 13 αναχωρήσεις από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς αεροδρόμια της Ελλάδας και από αεροδρόμια της Ελλάδας προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς και 2 αφίξεις και 2 αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου.

Πάντως, ένεκα των εξελίξεων, οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν αύριο, πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία για επαναπρογραμματισμό της πτήσης τους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top