Ικανοποίηση ΕΒΕΑ για εξαγγελίες του ΠτΔ για έργα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Ικανοποίηση ΕΒΕΑ για εξαγγελίες του ΠτΔ για έργα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Ικανοποίηση για τις εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για υλοποίηση έργων της τάξης των 95 εκατομμυρίων ευρώ στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ).

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «τα έργα που εξαγγέλθηκαν είναι προς την ορθή κατεύθυνση και αναμένεται να συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής Αμμοχώστου η οποία συνεισφέρει τα μέγιστα στον τουρισμό της Κύπρου και οι υποδομές και τα έργα ανάπτυξης είναι περισσότερο από αναγκαία».

Κατά τη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους Υπουργούς και τα άλλα κυβερνητικά στελέχη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιώργος Μαυρουδής «έθεσε ξανά την πρόταση δημιουργίας «Διεθνούς Ταμείου για την ανοικοδόμηση της Αμμοχώστου» κάτι που θα διευκολύνει τις προσπάθειες για επιστροφή της πόλης του Ευαγόρα στους νόμιμους κατοίκους του. Το ΕΒΕΑ ελπίζει σε θετική αντιμετώπιση του θέματος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «το Δ.Σ. του  και τα μέλη του ΕΒΕΑ θα εργαστούν σκληρά σε συνεργασία με την κυβέρνηση ούτως ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό οι νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης Αναστασιάδη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE