Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ηλεκτρικής στην Επ. Λεμεσού - Εγκλωβίστηκαν τέσσερα πρόσωπα - Φωτογραφίες από το σημείο

Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ηλεκτρικής στην Επ. Λεμεσού - Εγκλωβίστηκαν τέσσερα πρόσωπα - Φωτογραφίες από το σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου, στον δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, κοντά στην Τριμίκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πάσσαλο της ηλεκτρικής, τον οποίο απέκοψε.

Στο όχημα επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εγκλωβίστηκαν από το τροχαίο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.