Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ηλεκτρικής στην Επ. Λεμεσού - Εγκλωβίστηκαν τέσσερα πρόσωπα - Φωτογραφίες από το σημείο

Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ηλεκτρικής στην Επ. Λεμεσού - Εγκλωβίστηκαν τέσσερα πρόσωπα - Φωτογραφίες από το σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου, στον δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, κοντά στην Τριμίκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πάσσαλο της ηλεκτρικής, τον οποίο απέκοψε.

Στο όχημα επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εγκλωβίστηκαν από το τροχαίο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.