Έπεσε θύμα απάτης - Έδωσε 22,500 ευρώ για αγορά αυτοκινήτων από την Ιαπωνία

Έπεσε θύμα απάτης - Έδωσε 22,500 ευρώ για αγορά αυτοκινήτων από την Ιαπωνία

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση απάτης σχετιζόμενης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία δύο πρόσωπα από τη Λεμεσό, μετά από συνομιλία που είχαν (μέσω εφαρμογής), με άγνωστο πρόσωπο, απέστειλαν χρηματικό ποσό ύψους 22,500 σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ιαπωνία, με σκοπό την αγορά τεσσάρων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το άγνωστο πρόσωπο τους παρουσιάστηκε ως υπάλληλος εταιρίας στην Ιαπωνία, η οποία εμπορεύεται μεταχειρισμένα οχήματα.

Μετά το έμβασμα του πιο πάνω χρηματικού ποσού, το οποίο αντιστοιχούσε στην προκαταβολή των τεσσάρων αυτοκινήτων, τα πιο πάνω πρόσωπα διαπίστωσαν, ότι είχαν πέσει θύματα απάτης.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE