Ισραηλινοί καταδρομείς εισήλθαν στην Τζιενίν και σκότωσαν τέσσερις Παλαιστίνιους

Ισραηλινοί καταδρομείς εισήλθαν στην Τζιενίν και σκότωσαν τέσσερις Παλαιστίνιους

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα στην Τζιενίν, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, από ομάδα ισραηλινών καταδρομέων που εισήλθαν στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, οι τέσσερις Παλαιστίνιοι καταζητούνταν για διάπραξη ένοπλων επιθέσεων κατά ισραηλινών στόχων και για κατοχή παράνομου οπλισμού. Δεν ανακοινώθηκε εάν ανήκαν σε συγκεκριμένη οργάνωση.

Μετά το πέρας της επιχείρησης ξέσπασαν βίαια επεισόδια μεταξύ της ομάδας καταδρομέων και νεαρών Παλαιστινίων ενόπλων. Όπως μετέδωσε η κρατική ισραηλινή τηλεόραση, η ομάδα καταδρομέων εισήλθε σε κτήριο, το οποίο λίγο αργότερα είχε περικυκλωθεί από ενόπλους Παλαιστινίους. Στη συνέχεια επενέβησαν ενισχύσεις του ισραηλινού στρατού και η ομάδα καταδρομέων εξήλθε από την πόλη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE