Τάσος Τρύφωνος: Τα νεύρα και τα παράπονα του με την Αριστοτέλους στον αέρα - Δείτε βίντεο

Τάσος Τρύφωνος: Τα νεύρα και τα παράπονα του με την Αριστοτέλους στον αέρα - Δείτε βίντεο

Παράπονα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, εξέφρασε ο Τάσος Τρύφωνος στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Με Αγάπη Χριστιάνα", το απόγευμα της Πέμπτης, ο Τάσος Τρύφωνος εξέφρασε κάποια από τα παράπονα του για ένθερμη στήριξη στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ είπε πως θα ήθελε να είναι για παραπάνω ώρα ως βασικός καλεσμένος στην εκπομπή της.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως την νέα σεζόν θα κάνει κάτι πολύ ωραίο, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Δείτε πιο κάτω τον απολαυστικό διάλογο τους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE