Τάσος Τρύφωνος: Τα νεύρα και τα παράπονα του με την Αριστοτέλους στον αέρα - Δείτε βίντεο

Τάσος Τρύφωνος: Τα νεύρα και τα παράπονα του με την Αριστοτέλους στον αέρα - Δείτε βίντεο

Παράπονα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, εξέφρασε ο Τάσος Τρύφωνος στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Με Αγάπη Χριστιάνα", το απόγευμα της Πέμπτης, ο Τάσος Τρύφωνος εξέφρασε κάποια από τα παράπονα του για ένθερμη στήριξη στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ είπε πως θα ήθελε να είναι για παραπάνω ώρα ως βασικός καλεσμένος στην εκπομπή της.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως την νέα σεζόν θα κάνει κάτι πολύ ωραίο, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Δείτε πιο κάτω τον απολαυστικό διάλογο τους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE