LIFESTYLE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Η τιμωρία του Νίκου Μουτσινά

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Η τιμωρία του Νίκου Μουτσινά

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να ολοκληρώσει το “Καλό μεσημεράκι” αλλά και τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απέχει τελείως από την τηλεόραση του χρόνου (τουλάχιστον ως παρουσιαστής) δεν είναι άσχετη με την υποδοχή του μανιφέστο του δημοφιλούς showman εναντίον κυβερνώντων και φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων την επομένη του εγκλήματος των Τεμπών. Ο παρουσιαστής επικρίθηκε όσο λίγοι τόσο εντός του καναλιού (που βρίθει άλλωστε φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων) όσο και εκτός (μέχρι και η ΕΣΗΕΑ, η ελληνική Ένωση Συντακτών αντέδρασε) και μόλις έγινε γνωστή η απόφαση να τερματιστεί φέτος το “Μεσημεράκι” δεν ήθελε και πολύ να γίνει η σύνδεση των δύο γεγονότων, άλλωστε το χρονικό παράθυρο ανάμεσά τους ήταν πολύ μικρό.

Ο ίδιος επιμένει πως η απόφαση να μην συνεχίσει είναι καθαρά δική του, επικαλείται κόπωση και κάψιμο, και ότι δεν εκδιώχθηκε από τον ΣΚΑϊ όμως παραείναι πυκνός ο καπνός για να μην υπάρχει καθόλου φωτιά. Ο επαγγελματισμός του άλλωστε δεν θα του επέτρεπε ποτέ να καταφερθεί εναντίον πρώην εργοδοτών του, αφήστε που σε χαλεπούς καιρούς όπως αυτούς που ζουν τα μίντια σε Ελλάδα και Κύπρο δεν παίρνει κανέναν να καίει γέφυρες και να κλείνει πόρτες. Το θέμα που εγείρεται όμως παραμένει σοβαρό: Έχουν οι entertainers και παρουσιαστές light ψυχαγωγίας το δικαίωμα της σκληρής, αφιλτράριστης και αντικυβερνητικής/αντικαθεστωτικής/αντισυστημικής άποψης; Κι αν έχουν τους συγχωρείται; Γιατί τις χειρότερες αντιδράσεις από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης και τα παπαγαλάκια της τις είδαμε εναντίον του Μουτσινά και των Ράδιο Αρβύλα. Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν πρόσβαση σε ένα ανυποψίαστο κοινό που μπορεί να γίνει πιο δεκτικό σε σκληρές, αντικυβερνητικές απόψεις, έστω και δικαιολογημένες υπό το φως μιας εθνικής τραγωδίας; Μάλλον δεν τους συγχωρείται. Και είναι καλοί όσο μένουν στο ανώδυνο κομμάτι της light ψυχαγωγίας τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top