Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Λίγο μόνο καιρό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει κάθε στιγμή τη μητρότητα παρά τις ατυχίες που της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Σε Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, προχώρησε και σε κάποιες προσωπικές εξομολογήσεις. Μετά τον τραυματισμό της στο πόδι, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Παραμένει σε ακινησία με τον μικρό της γιο αγκαλιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE