Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Το παράπονο μοντέλου του OnlyFans – «Ψάχνω έξυπνο άντρα, αλλά με θέλουν μόνο για την εμφάνιση»

Η Denise Rocha, μοντέλο του OnlyFans, μίλησε πρόσφατα για τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει επειδή είναι ελκυστική. Η Rocha, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο "CPI Hurricane", αποκάλυψε ότι από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα OnlyFans, έχει αντιμετωπίσει προκαταλήψεις επειδή είναι "πολύ καυτή".

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας έχει δηλώσει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρει έναν έξυπνο άντρα. Ωστόσο, έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι τείνουν να την κρίνουν για την εξωτερική της εμφάνιση και όχι για το μυαλό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE