Πόλη του Ιράν «ψήνεται» στους 67,8 βαθμούς Κελσίου

Πόλη του Ιράν «ψήνεται» στους 67,8 βαθμούς Κελσίου

Σε σχέση με την Bandar Mahshahr, η Ελλάδα είναι... Σουηδία

Αν αισθάνεστε δυσφορία για τις υψηλές θερμοκρασίες που «χτυπούν» την Ελλάδα, που να ταξιδέψετε σε άλλες περιοχές! Στην Ιρανική πόλη Bandar Mahshahr  (πληθυσμός περίπου 110.000 σύμφωνα με απογραφή το 2010), η ατμόσφαιρα είναι κάτι παραπάνω από αποπνικτική μιας και ο υδράργυρος έχει ξεπεράσει το κόκκινο καθώς έχει σκαρφαλώσει στους 67,8 βαθμούς Κελσίου!

Σύμφωνα με τη Washington Post, η πραγματική θερμοκρασία του αέρα είναι 42.8 βαθμοί Κελσίου, ωστόσο ο συνδυασμός με την υγρασία δημιουργούν αίσθηση που ξεπερνά τους 60βαθμους Κελσίου.

Η Bandar Mahshahr βρίσκεται δίπλα στον Περσικό Κόλπο στο νοτιοδυτικό Ιράν. Αυτές οι υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν σε μερικά από τα πιο ασφυκτικά επίπεδα υγρασίας στον κόσμο, όταν φυσούν άνεμοι από τη θάλασσα. Σήμερα η Βαγδάτη, καταγράφει θερμοκρασία 50 βαθμών Κελσίου!

bandar

iran2

iran2

iran

iran

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.