Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας παρά τα Λύμπια – Στο σημείο ασθενοφόρο - Φωτογραφίες

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας παρά τα Λύμπια – Στο σημείο ασθενοφόρο - Φωτογραφίες

Νέα τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, πριν από την έξοδο για τα Λύμπια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, τις τελευταίες ώρες, λόγω και της βροχής, καταγράφονται σειρά από τροχαίες συγκρούσεις, χωρίς, όμως, κάποια από αυτές να είναι σοβαρή.

Λόγω των συγκρούσεων, σημειώνονται μικροτραυματισμοί και για προληπτικούς λόγους πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε αυτές, μεταφέρονται στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η Αστυνομία ένεκα της συνεχούς βροχόπτωσης, που σε αρκετές περιπτώσεις συνοδεύεται κι από χαλαζόπτωση, συστήνει προσοχή στους οδηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE