Ελλάδα: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ελλάδα: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο Twitter.

Ο προσωπικός του λογαριασμός «δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα», όπως ενημέρωνει μέσω Facebook.

«Ζητούμε συγγνώμη από πρόσωπα που ακολουθούν τον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου στο Twitter κι έχουν δεχθεί ''μήνυμα αποκλεισμού''. Ο λογαριασμός δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE