Είχε…άγιο- Έπεσε από το 17ο όροφο και όμως έζησε (Βίντεο)

Είχε…άγιο- Έπεσε από το 17ο όροφο και όμως έζησε (Βίντεο)

Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει, λέει ο σοφός λαός και η ρήση βρίσκει την απόλυτη επιβεβαίωσή της στην περίπτωση ενός άνδρα από τη Χίλη.

Ο Σεμπάστιαν Ρέγες έπεσε από τον 17ο όροφο μιας πολυκατοικίας, κοινώς από ύψος σαράντα μέτρων. Κατέληξε στο υπόστεγο ενός πάρκινγκ κι αυτό ήταν που αποδείχτηκε σωτήριο για τη ζωή του 23χρονου.

Η κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου κατέγραψε τη βουτιά στο κενό.Παρότι ο νεαρός παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του για ώρα, δεν υπέστη κάποια εγκεφαλική βλάβη από την πτώση παρά μόνο κάταγμα στη λεκάνη.

Αναρρώνει εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE