«Μου απολογήθηκαν για όσα έγιναν»

«Μου απολογήθηκαν για όσα έγιναν»

Ο Ανδρέας Σάντης έκανε παρέμβαση στον Super Sport FM 104.0.

AΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το σχόλιο του κ. Σάντη: «Πραγματικά τυχαία άκουσα την παρέμβαση του κ. Φωκαΐδη. Δεν έχω λόγια, κυρίως για την προσωπική επίθεση και για την αλλοίωση των γεγονότων. Επικοινώνησα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και απολογήθηκαν για όσα έγιναν στο Μακάρειο. Εμείς, ως άνθρωποι της Ανόρθωσης ούτε τα τέρματα πανηγυρίσαμε, έκανα την παρέμβαση γιατί ήθελα να αποκαταστίσω την αλήθεια. Επικοινώνησα με τον κ. Μαυρομάτη και τον κ. Σεραφείμ, απολογήθηκαν πλήρως για όσα έγιναν στο γήπεδο. Επίσης, η ανάρτηση του κ. Τορναρίτη τα λέει όλα. Με λύπη και πίκρα αντιμετωπίζω όσα άκουσα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.