LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί είπε το μεγάλο «όχι» στο Survivor All Star – Σε ποια σειρά θα τον δούμε σύντομα - Βίντεο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί είπε το μεγάλο «όχι» στο Survivor All Star – Σε ποια σειρά θα τον δούμε σύντομα - Βίντεο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Ελένη»

Ο γνωστός και ως «Ντάνος», ο οποίος ξεχώρισε στον πρώτο κύκλο του Survivor και το όνομά του ακούστηκε πολύ έντονα για το Survivor All Star μίλησε για διάφορα θέματα που τον αφορούν, είτε την προσωπική του ζωή, είτε την επαγγελματική του πορεία μετά το Survivor.

Αφού λοιπόν ξεκαθάρισε για την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, αναφέρθηκε στον λόγο που απέκλεισε την συμμετοχή του από το Survivor All Star που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, ενώ απάντησε και για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» όπου θα τον δούμε σύντομα.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor και την Γη της Ελιάς

«Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση άνετα σε αυτό το παιχνίδι ούτε τη δεύτερη, ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα τότε. Ζορίστηκα κάποιες φορές σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά μου άρεσε γιατί είχα συνηθίσει και είχε να κάνει και με τη θάλασσα, με τα παιχνίδια. Μου έλειψε πολύ το μέρος μου, οι άνθρωποί μου… Αυτό ήταν στο τέλος, που είπα ότι φτάνει» είπε αρχικά.

«Έχω κάνει άλλα πράγματα, όπως και τώρα θα πούμε και για κάτι καινούργιο, το οποίο έχει να κάνει με ένα άλλο χώρο, ένα άλλο τομέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο All Star. Ανεξάρτητα από τη Γη της Ελιάς και οποιαδήποτε άλλη συνεργασία που μπορεί να είχα ενδεχομένως, δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το όχι μου γι’ άλλη μια φορά, της μη συμμετοχής μου, ήταν από τον Σεπτέμβριο ειπωμένο. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη Γη της Ελιάς. Προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Τώρα, είναι αυτός ο ρόλος μου» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ ξεκινώντας από το 1:06:40

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top