Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, 17 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 14 Μαρτίου, ο 28χρονος ύποπτος φέρεται να μετέβη σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου ανέφερε στον ιδιοκτήτη του υποστατικού ότι ενεργεί εκ μέρους τρίτου προσώπου και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη όπως τους πληρώνει χρηματικό ποσό κάθε μήνα, ώστε να του παρέχουν προστασία για το υποστατικό του. Ο ύποπτος φέρεται να εξέφρασε απειλές κατά του ιδιοκτήτη.
Στις 16 Μαρτίου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, άγνωστος του άντρας, ο οποίος του ανέφερε πως πρέπει να έχουν συνάντηση για να συζητήσουν, χωρίς ωστόσο να του αναφέρει τον λόγο. Ο ύποπτος άντρας φέρεται να συνδέεται με τον 28χρονο ύποπτο και τις απειλές που ο τελευταίος φέρεται να εξέφρασε κατά του ιδιοκτήτη του υποστατικού.
Αφού την περασμένη Παρασκευή η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτός εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού και συνελήφθη λίγο μετά τις 10.00 χθες το βράδυ.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας
Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα