Πήραν τα «πάνω» τους οι πολιτικοί γάμοι στην Πέγεια - Παρουσίασαν σημαντική αύξηση

Πήραν τα «πάνω» τους οι πολιτικοί γάμοι στην Πέγεια - Παρουσίασαν σημαντική αύξηση

Οκτακόσιοι γάμοι τελέστηκαν στον Δήμο Πέγειας το 2022, σύμφωνα με την Λειτουργό Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου, Μαρία Γιάγκου, που ανέφερε πως στα ταμεία του Δήμου εισέρρευσαν 420.000 ευρώ το προηγούμενο έτος.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως το 2022 παρατηρήθηκε αύξηση των ζευγαριών που τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο στον Δήμο Πέγειας, κατά τριακόσιους πολιτικούς γάμους σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

Επιπρόσθετα η κ. Γιάγκου αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Δήμου Πέγειας στην έκθεση της Γλασκώβης για τον γαμήλιο τουρισμό 2023, η οποία, όπως είπε, αποτέλεσε πολύ καλή διαφήμιση για την περιοχή τους. Την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο το περίπτερο του Δήμου Πέγειας στη Γλασκώβη επισκέφτηκαν 10.000 επισκέπτες, συνέχισε.

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Γιάγκου χαιρέτησε τη διοργάνωση εκθέσεων γαμήλιου τουρισμού αλλά και την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού. Πρόσθεσε τέλος πως η επόμενη τουριστική έκθεση για γαμήλιο τουρισμό διοργανώνεται τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Λονδίνο στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει ο Δήμος Πέγειας.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνωστισμός στον ΔΗΣΥ για τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου - Στην Πινδάρου ο Αναστασιάδης

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

Πήγε να «πουλήσει» προστασία και απειλούσε τον ιδιοκτήτη υποστατικού - Συνελήφθη 28χρονος

Νέα υπόθεση απάτης - Παρίστανε τον γιατρό και απέσπασε χιλιάδες ευρώ από 76χρονη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.