ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Αρχικά η αποστολή θα αναχωρούσε από την Βαρκελώνη στις 12 τα ξημερώματα, όμως υπήρξε πρώτη καθυστέρηση για τις 1:25. Μέχρι εκεί όλα καλά. Άπαντες έκαναν υπομονή να περάσει η ώρα και να ταξιδέψουν, ενώ θυμίζουμε ότι ήδη η ομάδα ήταν έξι ώρες στο αεροδρόμιο.
Αργότερα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα έρχεται ενημέρωση ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση. Οι δικαιολογίες των ανθρώπων του αεροδρομίου και της εταιρείας έδιναν και έπαιρναν. Απ’ τη μια λόγω της καθυστέρησης έπρεπε να αλλάξει το προσωπικό, με τον πιλότο να λέει ότι είναι κουρασμένος και δεν μπορεί να ταξιδέψει και διάφορα άλλα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις