Βγήκαν εκτός εαυτού στην ΑΕΚ με την ταλαιπωρία και τα ψέματα: «Άισιχτιρ πλέον…»

Βγήκαν εκτός εαυτού στην ΑΕΚ με την ταλαιπωρία και τα ψέματα: «Άισιχτιρ πλέον…»

Δεν το πίστευαν όσοι βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή της ΑΕΚ πόσο ερασιτεχνικά ενήργησαν οι άνθρωποι της εταιρείας που ταξίδεψε η ομάδα της Λάρνακας.

Αρχικά η αποστολή θα αναχωρούσε από την Βαρκελώνη στις 12 τα ξημερώματα, όμως υπήρξε πρώτη καθυστέρηση για τις 1:25. Μέχρι εκεί όλα καλά. Άπαντες έκαναν υπομονή να περάσει η ώρα και να ταξιδέψουν, ενώ θυμίζουμε ότι ήδη η ομάδα ήταν έξι ώρες στο αεροδρόμιο.

Αργότερα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα έρχεται ενημέρωση ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση. Οι δικαιολογίες των ανθρώπων του αεροδρομίου και της εταιρείας έδιναν και έπαιρναν. Απ’ τη μια λόγω της καθυστέρησης έπρεπε να αλλάξει το προσωπικό, με τον πιλότο να λέει ότι είναι κουρασμένος και δεν μπορεί να ταξιδέψει και διάφορα άλλα.

Κάπου εκεί ήρθε και το ξέσπασμα. Οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και κόσμος που ήταν να ταξιδέψει ξέσπασαν. «Μας έχετε φλομώσει στο ψέμα….. Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του ρεπορτάζ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE