Τόσα χρήματα εισέφερε στον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τις Προεδρικές Εκλογές το ΑΚΕΛ – Επιστολή

Τόσα χρήματα εισέφερε στον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τις Προεδρικές Εκλογές το ΑΚΕΛ – Επιστολή

Επιστολή προς τον Έφορο Εκλογών, Κώστα Κωνσταντίνου, απέστειλε σήμερα (22/3) ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, μέσω της οποίας τον ενημερώνει για τις εκλογικές δαπάνες του κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές.

Όπως αναφέρει ο κ. Στεφάνου, το ΑΚΕΛ κατέβαλε υπό μορφής εισφοράς το ποσό των 685.000 ευρώ στο εκλογικό επιτελείο του Ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Όλες οι εκλογικές δαπάνες του υποψηφίου που έχουμε υποστηρίξει ως Κόμμα, έχουν αναληφθεί απευθείας από το εκλογικό του επιτελείο», προσθέτει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Δείτε την επιστολή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE