Diyalog: Την έκδοση Τούρκου εργολάβου ζήτησε η Τουρκία από το κατοχικό καθεστώς

Diyalog: Την έκδοση Τούρκου εργολάβου ζήτησε η Τουρκία από το κατοχικό καθεστώς

Την έκδοση του Τούρκου εργολάβου οικοδομών και επιχειρηματία, Χικμέτ Γκιουνσάϊ, ζήτησε η Τουρκία από το κατοχικό καθεστώς.

Σύμφωνα με την Επισκόπηση Τουρκοκυπριακού Τύπου του ΓΤΠ, η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Diyalog» γράφει ότι, η Γενική Διεύθυνση Εξωτερικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Τουρκίας, ανακοίνωσε ό,τι ζήτησε από την «ΤΔΒΚ» την έκδοση του εργολάβου οικοδομών και επιχειρηματία Χικμέτ Γκιουνσάϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για την κατεδάφιση μεγάλου αριθμού κτηρίων στην Αντιόχεια και πιστεύεται ότι διέφυγε στα κατεχόμενα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την είδηση επιβεβαίωσε ο λεγόμενος υπουργός εσωτερικών Ζιγιά Όζτουρκλερ, ο οποίος ανέφερε ότι δεν βρίσκεται στα κατεχόμενα ο συγκεκριμένος καταζητούμενος.

Ο Όζτουρκλερ είπε ότι μετά που επικοινώνησε με την «αστυνομία», έχει διαπιστωθεί ότι ο Γκιουνσάϊ δεν εισήλθε στα κατεχόμενα και ότι η τελευταία φορά που εισήλθε και εξήλθε από την «ΤΔΒΚ», ήταν το 2019.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE