Οδηγοί προσοχή - Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω μηχανικού προβλήματος σε φορτηγό

Οδηγοί προσοχή -  Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω μηχανικού προβλήματος σε φορτηγό

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσού, κοντά στην έξοδο Ζυγίου , έχει κλείσει λόγω μηχανικού προβλήματος σε φορτηγό όχημα.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Άνοιξε η λωρίδα (9:05)

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το μηχανικό πρόβλημα έχει διορθωθεί και η λωρίδα κυκλοφορίας έχει ανοίξει για την τροχαία κίνηση (γύρω στις 9:05).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.