Δύο Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας

Δύο Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας

Δύο μέλη των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Ντογκουμπαγιαζίτ. Σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, υπεύθυνοι για την επίθεση ήταν κούρδοι αντάρτες.

Τρακτέρ παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη δίπλα σε τμήμα της χωροφυλακής, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η πόλη Ντογκομπαγιαζίτ βρίσκεται στην επαρχεία Αγκρί, κοντά στα σύνορα με το Ιράν. 

Από τις 24 Ιουλίου, η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες αεροπορικές επιδρομές σε βάσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ως αντίποινα για τις επιθέσεις κούρδων ανταρτών κατά τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας.

Το Σάββατο, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το χωριό Ζαργκαλα, στις παρυφές της οροσειράς Καντίλ στο βόρειο Ιράκ, όπου βρίσκονται βάσεις του PKK.  Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι τουλάχιστον εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκας, ενώ άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE