Τρία γκολ, τρία δοκάρια και... καλή αρχή για την Εθνική Ελλάδας

Τρία γκολ, τρία δοκάρια και... καλή αρχή για την Εθνική Ελλάδας

Με τους Μασούρα, Σιώπη και Μπακασέτα να σκοράρουν και έχοντας και τρία δεκάρια, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 3-0 του Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία και ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2024.

Στο... μυαλό των κόουτς:

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρέταξε την Εθνική Ελλάδος με το γνωστό 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Μπάλντοκ, στο αριστερό ο Τσιμίκας, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας. Ως εξάρι μπροστά τους ήταν ο Σιώπης, με τους Μάνταλο και Μπακασέτα ως εσωτερικούς χαφ. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης άρχισαν οι Πέλκας και Μασούρας και στην κορυφή ο Γιακουμάκης, στη μοναδική ίσως έκπληξη από πλευράς Ουρουγουανού τεχνικού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE