Θάνατος ενδεκάμηνου βρέφους: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δεν έδωσε απαντήσεις - Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων

Θάνατος ενδεκάμηνου βρέφους: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δεν έδωσε απαντήσεις - Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του ενδεκάμηνου βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Λεμεσό.

Η νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάληκαν για ιστοπαθολογικές, τοξικολογικές, ιολογικές, γενετικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατό του βρέφους.

Σημειώνεται ότι η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ενδεκάμηνο βρέφος, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, όπου είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE