Θάνατος ενδεκάμηνου βρέφους: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δεν έδωσε απαντήσεις - Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων

Θάνατος ενδεκάμηνου βρέφους: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δεν έδωσε απαντήσεις - Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του ενδεκάμηνου βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Λεμεσό.

Η νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάληκαν για ιστοπαθολογικές, τοξικολογικές, ιολογικές, γενετικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατό του βρέφους.

Σημειώνεται ότι η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ενδεκάμηνο βρέφος, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, όπου είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE