Θάνατος ενδεκάμηνου βρέφους: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δεν έδωσε απαντήσεις - Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων

Θάνατος ενδεκάμηνου βρέφους: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δεν έδωσε απαντήσεις - Αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του ενδεκάμηνου βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Λεμεσό.

Η νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάληκαν για ιστοπαθολογικές, τοξικολογικές, ιολογικές, γενετικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατό του βρέφους.

Σημειώνεται ότι η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ενδεκάμηνο βρέφος, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, όπου είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE