Καταγγέλθηκαν εννέα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Καταγγέλθηκαν εννέα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Σε συντονισμένη επιχείρηση που έγινε το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο καταγγέλθηκαν οκτώ νυχτερινά κέντρα στην Πάφο για διάφορες παραβάσεις των όρων λειτουργίας τους σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τυπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου. Επίσης ένα υποστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς καταγγέλθηκε για το γεγονός ότι επέτρεψε σε ανήλικους να βρίσκονται εντός του υποστατικού.

Περαιτέρω στις 25.3.23 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε καφενείο που βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς όπου εντόπισαν έξι άτομα να επιδίδονται σε ποκεριζέ.

Τα έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν 104 τραπουλόχαρτα και 29 φίσες. Επίσης δύο εξ αυτών είχαν οφειλές στο Κράτος για εντάλματα προστίμων και πλήρωσαν 250 ευρώ για να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.