Υπουργός Δικαιοσύνης: Σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Υπουργός Δικαιοσύνης: Σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια που έγιναν χθες Κυριακή (26/3) στο στάδιο «Ελευθερία» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, σύμφωνα την Υπουργό Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η κα. Προκοπίου ανέφερε ότι εκτός των δύο συλλήψεων που έγιναν, καταζητείται άλλο ένα τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να είχε εμπλοκή.

 Την ίδια στιγμή, σε σχέση με τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες (26/3), η κα. Προκοπίου ανέφερε ότι κάποιοι από τους οπαδούς είχαν αρνηθεί να δείξουν κάρτα οπαδού και υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες αλλά τελικά μπήκαν, ενώ μπήκαν και κάποιοι άλλοι παράνομα. 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κα. Προκοπίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς «θωράκιση» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE