Την μάτιασαν φαίνεται! Kύπρια τραγουδίστρια έκανε αγιασμό για να φύγουν τα κακά… πνεύματα

Την μάτιασαν φαίνεται! Kύπρια τραγουδίστρια έκανε αγιασμό για να φύγουν τα κακά… πνεύματα

Το τελευταίο διάστημα δείχνει ξανά ευτυχισμένη, κατασταλαγμένη, ήρεμη και ερωτευμένη η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια και γι’ αυτό αποφάσισε να καλέσει ιερέα ώστε να γλιτώσει απ’ το κακό μάτι!

Τον μοναχογιό της από τα κακά… πνεύματα θέλησε να προστατέψει η Μαριάντα Πιερίδη κι έκανε αγιασμό. Η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στο νησί των ανέμων, κάλεσε έναν ιερέα, ο οποίος και ράντισε τον καρπό του έρωτά της με τον πρώην αγαπημένο της, Νέστορα Φωτιάδη.

 Η ίδια μάλιστα ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σχολιάζοντας: «για τα κακά πνεύματα».

Μαριάντα Πιερίδη: Έκανε αγιασμό για να φύγουν τα κακά… πνεύματα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.