Τέμπη: Απολογήθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Τέμπη: Απολογήθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η απολογία του συμβασιούχου σταθμάρχη που είχε την απογευματινή βάρδια στο σταθμό της Λάρισας, τη μέρα που σημειώθηκε η πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι δικηγόροι του, ο συμβασιούχος σταθμάρχης έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής δύο φορές το μήνα και η καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ψυχολογία του σταθμάρχη, οι δικηγόροι του απάντησαν πως είναι «δύσκολη» και αισθάνεται «συντετριμμένος», ωστόσο όπως επεσήμαναν, προσπαθεί να προχωρήσει από εδώ και πέρα με τη ζωή του.



Πηγή: Onlarissa/protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE