Όπως μεταδίδεται από τ/κ ΜΜΕ, στο «δικαστήριο» ο «αστυνομικός ανακριτής» ανέφερε ότι το Σάββατο, 25 Μαρτίου το απόγευμα, κατόπιν πληροφοριών, μέλη της καταπολέμησης ναρκωτικών προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ε/κ με αριθμούς εγγραφής της ΚΔ, κοντά στο οδόφραγμα, αλλά ο ύποπτος μόλις αντιλήφθηκε το περιπολικό πάτησε γκάζι κι έφυγε, χτυπώντας το «αστυνομικό» όχημα.
Σύμφωνα με τον «αστυνομικό ανακριτή», παρά το γεγονός ότι οι «αστυνομικοί» του έκαναν σήμα να σταματήσει και αφού άνοιξαν πυρ πρώτα στον αέρα και μετά στο πίσω αριστερό λάστιχο του ε/κ οχήματος, αυτός συνέχισε την προσπάθεια να διαφύγει.
Τελικά, ο ύποπτος εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων σε κεντρικό δρόμο προς το Κιόνελι, κι αφού αντιστάθηκε στην «αστυνομία» και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, εξουδετερώθηκε με τη χρήση «εύλογης βίας» και συνελήφθη.
Μετά από έλεγχο του οχήματος του υπόπτου, φέρεται να εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού πακέτο βάθους περίπου 28 γραμμαρίων σε διαφανές νάιλον κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και πιστεύεται ότι ήταν ναρκωτικά τύπου κάνναβη, ενώ εντοπίστηκε και άλλο πακέτο το οποίο ο ύποπτος είχε πετάξει σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου διαφυγής του, βάρους 1 κιλού, που περιείχε ινδική κάνναβη. Και τα δύο πακέτα παρουσιάστηκαν ως τεκμήρια στο «δικαστήριο».
Η «αστυνομία» ζήτησε την κράτηση του υπόπτου για να εξετάσει την κατάθεση που φέρεται να έδωσε με την βοήθεια διερμηνέα, αλλά και για την εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες της περιοχής.
Πηγή: KYΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως απαντά στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Γιολίτη με θανατηφόρο η Αστυνομία - Δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αναμένει ενημέρωση και εισηγήσεις για καταστολή της βίας στα γήπεδα
«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό
Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν
Παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και παρακολουθούσε γυναίκα - Καταζητείται 33χρονος
Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πήραν εξιτήριο οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν - Χειροπέδες σε 27χρονο