ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό τριήμερη κράτηση στα κατεχόμενα Ελληνοκύπριος: Συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Υπό τριήμερη κράτηση στα κατεχόμενα Ελληνοκύπριος: Συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε χθες από το «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας Ελληνοκύπριος που συνελήφθη κατά την επιχείρηση «Λευκό βέλος» της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών της «αστυνομίας» στην περιοχή του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ΜΜΕ, στο «δικαστήριο» ο «αστυνομικός ανακριτής» ανέφερε ότι το Σάββατο, 25 Μαρτίου το απόγευμα, κατόπιν πληροφοριών, μέλη της καταπολέμησης ναρκωτικών προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ε/κ με αριθμούς εγγραφής της ΚΔ, κοντά στο οδόφραγμα, αλλά ο ύποπτος μόλις αντιλήφθηκε το περιπολικό πάτησε γκάζι κι έφυγε, χτυπώντας το «αστυνομικό» όχημα.

Σύμφωνα με τον «αστυνομικό ανακριτή», παρά το γεγονός ότι οι «αστυνομικοί» του έκαναν σήμα να σταματήσει και αφού άνοιξαν πυρ πρώτα στον αέρα και μετά στο πίσω αριστερό λάστιχο του ε/κ οχήματος, αυτός συνέχισε την προσπάθεια να διαφύγει.

Τελικά, ο ύποπτος εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων σε κεντρικό δρόμο προς το Κιόνελι, κι αφού αντιστάθηκε στην «αστυνομία» και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, εξουδετερώθηκε με τη χρήση «εύλογης βίας» και συνελήφθη.

Μετά από έλεγχο του οχήματος του υπόπτου, φέρεται να εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού πακέτο βάθους περίπου 28 γραμμαρίων σε διαφανές νάιλον κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και πιστεύεται ότι ήταν ναρκωτικά τύπου κάνναβη, ενώ εντοπίστηκε και άλλο πακέτο το οποίο ο ύποπτος είχε πετάξει σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου διαφυγής του, βάρους 1 κιλού, που περιείχε ινδική κάνναβη. Και τα δύο πακέτα παρουσιάστηκαν ως τεκμήρια στο «δικαστήριο».

Η «αστυνομία» ζήτησε την κράτηση του υπόπτου για να εξετάσει την κατάθεση που φέρεται να έδωσε με την βοήθεια διερμηνέα, αλλά και για την εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες της περιοχής.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top