Κατέδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή - Σφοδρή σύγκρουση για τον άτυχο Χρυσόστομο

Κατέδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή - Σφοδρή σύγκρουση για τον άτυχο Χρυσόστομο

Ο θάνατος του 26χρονου Χρυσόστομου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όπως κατέδειξαν τα ευρήματα της νεκροτομής.

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου μοτοσικλετιστή  από τον Λυθροδόντα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής .

Τα ευρήματα της νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Oρθόδοξος Ορθοδόξου, κατέδειξαν ότι ο θάνατος του 26χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνέπεια της οδικής τροχαίας σύγκρουσης.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα τελεστεί την Τρίτη, ενώ θα γίνονται εισφορές υπέρ της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.