Πάνω από 300 πτήσεις από και προς το Λονδίνο θα ακυρώσει το Πάσχα η British Airways

Πάνω από 300 πτήσεις από και προς το Λονδίνο θα ακυρώσει το Πάσχα η British Airways

Η British Airways προγραμματίζει να ακυρώσει πάνω από 300 πτήσεις με προορισμό το Λονδίνο ή με άφιξη στη βρετανική πρωτεύουσα τις ημέρες του καθολικού Πάσχα λόγω απεργιών του προσωπικού ασφαλείας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακυρώνεται το 5% του προγράμματος.

Η εταιρεία λέει ότι οι περισσότεροι επιβάτες που επηρεάζονται θα μπορούν να κλείσουν πτήση εντός 24ώρου ή να αποζημιωθούν πλήρως.

Το σωματείο Unite ψήφισε υπέρ της απεργίας σχετικά με τη διαμάχη με το αεροδρόμιο, αναφέρει ο Guardian. Το αεροδρόμιο προτείνει αύξηση 10% έπειτα από χρόνια «παγωμένων» μισθών λόγω της πανδημίας του Covid.

Η απεργιακή κινητοποίηση είναι από την Παρασκευή 31 Μαρτίου ως την Κυριακή 9 Απριλίου, στο Πάσχα των Καθολικών.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE