Αγοράκι 3 ετών υποψήφιος δήμαρχος στις ΗΠΑ

Αγοράκι 3 ετών υποψήφιος δήμαρχος στις ΗΠΑ

Μπορεί να είναι μόλις 3 ετών, αλλά ο φιλόδοξος Τζέιμς Ταφτ έχει βάλει υποψηφιότητα για να γίνει ο νεότερος δήμαρχος του Ντόρσετ, στη Μινεσότα.

Ο 3χρονος ελπίζει ακολουθεί τα χνάρια του μεγαλύτερου αδελφού του, Ρόμπερτ Ταφτς, που τώρα είναι 6 ετών και πριν τρία χρόνια είχε εκλεγεί ως ο «πιο χαριτωμένος πρώην δήμαρχος των ΗΠΑ»

Η δουλειά του δημάρχου στη μικροσκοπική πόλη του Ντόρσετ με πληθυσμό 22 ατόμων είναι ένα εθιμοτυπικό αξίωμα και κοστίζει μόλις ένα δολάριο η υποψηφιότητα, ενώ όλα τα έσοδα από τις εκλογές πηγαίνουν στο ετήσιο πανηγύρι της πόλης.

Ο Τζέιμς είναι ήδη φαβορί για τη δουλειά. Η μητέρα του, Εμα, λέει ότι ήθελε να γίνει δήμαρχος από τότε που έγινε ο αδελφός του.

«Ελεγε σε όλους ότι είναι ο δήμαρχος όταν έσφιγγε το χέρι τους ή συστηνόταν». Μάλιστα ο Ρόμπερτ δίνει και συμβουλές στον μικρό του αδελφό: «Να είσαι καλός με τους ανθρώπους και να τους κοιτάς στα μάτια όταν μιλάτε»

Και αν κερδίσει την ημέρα των εκλογών, η οποία είναι την Κυριακή, ο καθένας στην πόλη θα πάρει δωρεάν παγωτό χωνάκι και ο Τζέιμς θα γίνει ο νεότερος δήμαρχος του Ντόρσετ, κερδίζοντας το ρεκόρ του αδελφού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE