Διαμαρτυρία έξω απο το Προεδρικό την Παρασκευή για τις Προεδρικές Χάρες

Διαμαρτυρία έξω απο το Προεδρικό την Παρασκευή για τις Προεδρικές Χάρες

Διαμαρτυρία για τις Προεδρικές Χάρες θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (31/3) ο Σύνδεσμος Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων.

«Ο Σύνδεσμος Προστασίας των Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους και το ευρύτερο σύνολο της κοινωνίας ότι τo αίτημα μας για αναθεώρηση του τρόπου που εφαρμόστηκε στους κατάδικους της Κεντρικής Φυλακής η Προεδρική Χάρη μέχρι σήμερα δεν έχει εισακουστεί και ούτε υπήρξε η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας από τον οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα προς εμάς αναφορικά με αυτό το ζήτημα», αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, ο Σύνδεσμος καλεί όλο τον κόσμο σε μια ειρηνική διαμαρτυρία την Παρασκευή 31/03/23, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία η ώρα 12.30μμ, «με σκοπό να εκφράσουμε συλλογικά την διαφωνία μας και να παραδώσουμε γραπτό υπόμνημα των εισηγήσεων μας στον Προέδρο της Δημοκρατίας».

Αυτούσια η ανακοίνωση του Σύνδεσμου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE