Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γερμανίας ο Υφ. Τουρισμού - Προσπάθειες Κύπρου για αύξηση των επισκεπτών

Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γερμανίας ο Υφ. Τουρισμού - Προσπάθειες Κύπρου για αύξηση των επισκεπτών

  Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/3/2023, στα γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στη Λευκωσία, συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Κώστα Κουμή με την Πρέσβειρα της Γερμανίας κα Anke Schlimm.

Ο κ. Κουμής, αφού καλωσόρισε την κα Πρέσβειρα στο Υφυπουργείο, αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας και στις έντονες και πολυδιάστατες προσπάθειες που ανέπτυξε κατά καιρούς η Κύπρος για αύξηση των επισκεπτών από τη Γερμανία.

Από πλευράς της, η κα Πρέσβειρα εξέφρασε την μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για την Κύπρο και τον λαό της, τονίζοντας επίσης τον θαυμασμό της για το πλούσιο τουριστικό προϊόν της χώρας.

Συζήτηση έγινε επίσης για τις ειδικές μορφές τουρισμού και τις προτιμήσεις των Γερμανών σε σχέση με αυτές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε όπως η επικοινωνία μεταξύ Υφυπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Γερμανίας συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE