Έσφιξαν οι ζέστες! «Pool party» σε διπλοκάμπινο σε χωριό της Λάρνακας

Έσφιξαν οι ζέστες! «Pool party» σε διπλοκάμπινο σε χωριό της Λάρνακας

Τους κτύπησε η ζέστη κατά κούτελα σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Νεαροί γύρισαν την πλάτη σε θάλασσα και πισίνα και προτίμησαν… το διπλοκάμπινο. Το διασκέδασαν όμως με τη ψυχή τους.

Την φαεινή ιδέα να μετατρέψουν διπλακάμπινο σε πισίνα και  baggy όχημα σε καταψύκτη είχαν νεαροί στην Κοφίνου!

Η Κύπρος βρίσκεται σε κλοιό καύσωνα και την Κυριακή, 02/08/2015,  μία παρέα νέων πήρε ανάσα δροσιάς… με ένα διαφορετικό τρόπο.

Στάθμευσαν το διπλοκάμπινο έξω από το κτίριο, όπου στεγάζεται ο Κυνηγετικός Σύλλογος του χωριού και το γέμισαν με νερό. Στην συνέχεια έριξαν πάγο στο πίσω μέρος baggy αυτοκίνητου και έβαλαν τις μπύρες να παγώσουν.  Και… αφού όλα ήταν έτοιμα, το πάρτι άρχισε.

Εκτός από τα πλατσουρίσματα μέχρι και τόπι έπαιξαν μέσα στην αυτοσχέδια πισίνα… και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το γλέντησαν μέχρι τελικής πτώσης.

 

Γράφει το κοράκι

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE