ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημα υποψήφια για τη θέση αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ η Ξένια Κωνσταντίνου

Επίσημα υποψήφια για τη θέση αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ η Ξένια Κωνσταντίνου

Μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) διεκδικεί η τέως Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ξένια Κωνσταντίνου. 

Σε ανακοίνωσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κωνσταντίνου καταγράφει την πορεία της στον ΔΗΣΥ και αναφέρει ότι «στόχος μου είναι να συμβάλω με κάθε δυνατό τρόπο στην ανασυγκρότηση, στη στήριξη της Προέδρου και στη διεύρυνση της επιρροής του Δημοκρατικού Συναγερμού».

«Με εφόδια μου την εμπειρία, τη νηφαλιότητα, τη μαχητικότητα και σοβαρότητα που πάντοτε με διακρίνουν, σε άρρηκτη συνεργασία και με την υπόλοιπη ηγεσία, τις οργανώσεις μας, τα στελέχη και μέλη μας πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει η κ. Κωνσταντίνου.

Καταλήγοντας ζητεί τη στήριξη των μελών του ΔΗΣΥ επισημαίνοντας ότι, «σε αυτή τη μάχη, η δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη θα αποτελούν για εμένα πρόσημο ευθύνης. Θέλω να δω όπως και εσείς, ένα Δημοκρατικό Συναγερμό ισχυρό, περήφανο και κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου και είναι γι’ αυτό τον στόχο που θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top