Επίσημα υποψήφια για τη θέση αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ η Ξένια Κωνσταντίνου

Επίσημα υποψήφια για τη θέση αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ η Ξένια Κωνσταντίνου

Μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) διεκδικεί η τέως Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ξένια Κωνσταντίνου. 

Σε ανακοίνωσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κωνσταντίνου καταγράφει την πορεία της στον ΔΗΣΥ και αναφέρει ότι «στόχος μου είναι να συμβάλω με κάθε δυνατό τρόπο στην ανασυγκρότηση, στη στήριξη της Προέδρου και στη διεύρυνση της επιρροής του Δημοκρατικού Συναγερμού».

«Με εφόδια μου την εμπειρία, τη νηφαλιότητα, τη μαχητικότητα και σοβαρότητα που πάντοτε με διακρίνουν, σε άρρηκτη συνεργασία και με την υπόλοιπη ηγεσία, τις οργανώσεις μας, τα στελέχη και μέλη μας πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει η κ. Κωνσταντίνου.

Καταλήγοντας ζητεί τη στήριξη των μελών του ΔΗΣΥ επισημαίνοντας ότι, «σε αυτή τη μάχη, η δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη θα αποτελούν για εμένα πρόσημο ευθύνης. Θέλω να δω όπως και εσείς, ένα Δημοκρατικό Συναγερμό ισχυρό, περήφανο και κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου και είναι γι’ αυτό τον στόχο που θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.