Παρουσιάστρια του MEGA σε περίεργη στάση!

Παρουσιάστρια του MEGA σε περίεργη στάση!

Ξέγνοιαστες στιγμές και χαλάρωση με φίλους και την οικογένεια της περνά αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια του MEGA, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Φωτογραφίες της παρουσιάστριας του MEGA Κατερίνας Αγαπήτου, που την δείχνουν… σε περίεργη στάση ανέβηκαν την Κυριακή στο Facebook.

Όπως βλέπετε και πιο κάτω η Κατερίνα, φαίνεται να έπεσε, «θύμα» bulling  από την παρέα της, αφού με το ζόρι την έριξαν στην πισίνα.

Δυο τύποι από την παρέα… με συνεργό μία γυναίκα την έπιασαν χέρια, πόδια και την  έριξαν στο νερό, παρά τη θέληση της να βουτήξει, με το χαχανητό της  παρουσιάστριας να ακούγεται σε όλη τη γειτονιά.

 

Γράφει το Κοράκι 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE