ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πέρασαν χειροπέδες σε 29χρονο μετά από ένταλμα σύλληψης

Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πέρασαν χειροπέδες σε 29χρονο μετά από ένταλμα σύλληψης

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας στους αθλητικούς χώρους, που αφορά στα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 26 Μαρτίου, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, στη Λευκωσία, όπου θα διεξαγόταν αγώνας για τα ημιτελικά κυπέλλου καλαθόσφαιρας μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσις και Απόλλων.

Ο 29χρονος ύποπτος συνελήφθη το απόγευμα χθες, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε οχλαγωγία, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας, των επεισοδίων βίας.

Για την υπόθεση οχλαγωγίας συνελήφθηκε την περασμένη Δευτέρα άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 27 ετών. Ο 27χρονος παραμένει υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας τεσσάρων ημερών, που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τρίτο ύποπτο, ηλικίας 25 ετών, εναντίον του οποίου επίσης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Τα στοιχεία και φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, 28 Μαρτίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Προσοχή: Καταζητείται για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» ο 25χρονος Χρίστος - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top