Στο τραπέζι ΟΑΥ και Απολλώνειο για Πρώτες Βοήθειες - «Υπάρχει πρόσφορο έδαφος»

Στο τραπέζι ΟΑΥ και Απολλώνειο για Πρώτες Βοήθειες - «Υπάρχει πρόσφορο έδαφος»

Συνεχίζεται ο γύρος διαβουλεύσεων μεταξύ Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) και του ιδιωτικού νοσοκομείου «Απολλώνειο» για ένταξη του τμήματος πρώτων βοηθειών του νοσηλευτηρίου στο ΓεΣΥ.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του 2023, ο ΟΑΥ έκατσε στο τραπέζι με το Απολλώνειο. Αν και αναμενόταν αρχικά ο κύκλος των διαβουλεύσεων να ολοκληρωθεί εντός Ιανουαρίου, εντούτοις υπήρξαν καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές στο ThemaOnline, τα δύο μέρη βρίσκονται στο τελικό στάδιο και «υπάρχει πρόσφορο έδαφος».

Στο παρόν στάδιο όμως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εάν θα υπάρξει αίσιο τέλος ενδεχομένως να ανακοινωθεί μετά το Πάσχα.

Αυτή τη στιγμή, πέραν από τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, Τμήμα Πρώτων Βοηθειών προσφέρει το ιδιωτικό νοσοκομείο Mediterranean στη Λεμεσό καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών 24 ώρες το 24ωρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Α. Μιχαηλίδου στο «Τ»: «Η Παιδεία αλλάζει με πράξεις, όχι με λόγια»- Τι απαντά στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών

Α. Μιχαηλίδου στο «Τ»: «Η Παιδεία αλλάζει με πράξεις, όχι με λόγια»- Τι απαντά στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών

Η Παιδεία αλλάζει με πράξεις, όχι με λόγια. Μετά από 50 χρόνια το οφείλουμε στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας να προχωρήσουμε στην αλλαγή που έχει ανάγκη η Παιδεία μας

BEST OF TOTHEMAONLINE