To κατάστημα ομορφιάς Trends by L’Oreal Paris & Maybelline New York, τώρα και στο Carrefour Columbia στη Λεμεσό.

To κατάστημα ομορφιάς Trends by L’Oreal Paris & Maybelline New York, τώρα και στο  Carrefour Columbia στη Λεμεσό.

Το κατάστημα ομορφιάς Trends by L’Oreal Paris & Maybelline New York ήρθε εντός της υπεραγoράς Carrefour Columbia στη Λεμεσό για να γίνει Trend στην ομορφιά κάθε γυναίκας!

Για πρώτη φορά το κατάστημα ομορφιάς Τrends by L’Oreal Paris & Maybelline New York λειτουργεί μέσα σε υπεραγορά και φιλοδοξεί να γίνει ο αγαπημένος προορισμός για κάθε γυναίκα που αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της. Στο κατάστημα διατίθενται τα εξαιρετικά δημοφιλή brands ομορφιάς L’Oreal Paris και Maybelline New York που διαθέτουν μία τεράστια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου σε προσιτές τιμές.
Ζήστε μία απίστευτη εμπειρία ομορφιάς σε ένα trendy χώρο και με τους ειδικούς συμβούλους ομορφιάς να σας προσφέρουν πολύτιμα μυστικά για περιποίηση προσώπου και μακιγιάζ.

Η Carrefour Κύπρου φροντίζει στην πράξη τις γυναίκες προσφέροντας ένα κατάστημα ομορφιάς σχεδιασμένο αποκλειστικά γι’ αυτές και τις ανάγκες τους!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE