Τόσα έλαβαν τα κόμματα από την κρατική χορηγία το 2022 - Ποιο πήρε τα περισσότερα χρήματα - Δείτε πίνακα

Τόσα έλαβαν τα κόμματα από την κρατική χορηγία το 2022 - Ποιο πήρε τα περισσότερα χρήματα - Δείτε πίνακα

Με βάση τις αρχές της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της ίσης μεταχείρισης των πολιτών, το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας, εφαρμόζοντας τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας Νόμου, δημοσιοποιεί τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του Κράτους για το 2022, όπως αυτές περιλαμβάνονται στα ανάλογα άρθρα του Προϋπολογισμού για χορηγίες και κατά χάριν δωρεές.

Οι χορηγίες και κατά χάριν δωρεές που δημοσιοποιούνται αφορούν πληρωμές πέραν των πέντε (5) χιλιάδων ευρώ και καταβλήθηκαν σε φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα κατά το 2022. Οι χορηγίες / κατά χάριν δωρεές δημοσιεύονται ανά άρθρο δαπανών για κάθε Υπουργείο / Υφυπουργείο / Τμήμα / Υπηρεσία της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο ΔΗΣΥ έλαβε €1.980.176, το ΑΚΕΛ €1.626.844, το ΔΗΚΟ €889.607, η ΕΔΕΚ €594.126, το ΕΛΑΜ €591.156, η ΔΗΠΑ €546.157 και το Κίνημα Οικολόγων €439.381.

Δείτε πίνακα:

Τα ποσά για τις Oργανώσεις Νεολαίας:

 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά στοιχεία για τις Χορηγίες και τις Κατά Χάριν Δωρεές κομμάτων για το 2022.

Σημειώνεται ότι τα ποσά που παρουσιάζονται στις καταστάσεις αυτές δεν περιλαμβάνουν πληρωμές που αφορούν δαπάνες με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE