Επιστρέφουν πίσω στη χώρα τους 75 υπήκοοι τρίτων χωρών που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Επιστρέφουν πίσω στη χώρα τους 75 υπήκοοι τρίτων χωρών που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 75 υπήκοοι τρίτων χωρών, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν χθες, κατά τη διάρκεια δύο σχετικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, 75 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα οικειοθελών αναχωρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, αναχώρησαν χθες για τη χώρα τους, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, που διεξήχθη υπό το συντονισμό και την επίβλεψη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Οργανισμού FRONTEX.

Επίσης, άλλοι δέκα υπήκοοι τρίτων χωρών, απελάθηκαν χθες από την Κύπρο, βάση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.

Από την αρχή της χρονιάς πέραν των 2,180 υπηκόων τρίτων χωρών, επαναπατρίστηκαν, μέσω των εθελούσιων και αναγκαστικών διαδικασιών επιστροφής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE