Σοκ στην Κω: Χειροπέδες σε 75χρονο που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες

Σοκ στην Κω: Χειροπέδες σε 75χρονο που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες

Ένας 75χρονος, κάτοικους του νησιού της Κω, συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο.

Αναλυτικότερα, αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της ασφάλειας Κω εντόπισαν αμέσως τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο με τα πραγματικά του στοιχεία και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες πήγαν στο σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι ο ηλικιωμένος είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλα δύο κορίτσια πριν από μερικούς μήνες, στέλνοντας επίσης άσεμνο περιεχόμενο.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη δικαιοσύνη.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής σε παραλία στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE