Χειροπέδες σε 25χρονο καταζητούμενο για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Χειροπέδες σε 25χρονο καταζητούμενο για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο αναφορικά με τα επεισόδια στο στάδιο «Ελευθερία» την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, έξω από το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία, περάσαν οι Αρχές.

Πρόκειται για 25χρονο ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές. Εναντίον του εκκρεμμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί της Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εμπρησμού κτηρίου, επίθεσης εναντίον αστυνομικών, κατοχής, χρήσης και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και οχλαγωγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελούν υπό κράτηση για τα επεισόδια πέντε συνολικά άτομα πέντε. Παράλληλα η Αστυνομία καταζητεί έναν 20χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE