Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Με δύο παιχνίδια για το Α΄ γκρουπ, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου, η 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο ΓΣΠ (18:00), ενώ στο «Αλφαμέγα Stadium», ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με τον Άρη (19:00).

Θυμίζουμε ότι χθες έγιναν δύο ματς για το Β΄ γκρουπ. Στο Τσίρειο, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Καρμιώτισσα, ενώ στο «Αλφαμέγα» ΑΕΛ και Ακρίτας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (29ης συνολικά) της Β΄ φάσης στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE