Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Με δύο παιχνίδια για το Α΄ γκρουπ, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου, η 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο ΓΣΠ (18:00), ενώ στο «Αλφαμέγα Stadium», ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με τον Άρη (19:00).

Θυμίζουμε ότι χθες έγιναν δύο ματς για το Β΄ γκρουπ. Στο Τσίρειο, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Καρμιώτισσα, ενώ στο «Αλφαμέγα» ΑΕΛ και Ακρίτας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (29ης συνολικά) της Β΄ φάσης στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE