Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Με δύο παιχνίδια για το Α΄ γκρουπ, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου, η 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο ΓΣΠ (18:00), ενώ στο «Αλφαμέγα Stadium», ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με τον Άρη (19:00).

Θυμίζουμε ότι χθες έγιναν δύο ματς για το Β΄ γκρουπ. Στο Τσίρειο, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Καρμιώτισσα, ενώ στο «Αλφαμέγα» ΑΕΛ και Ακρίτας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (29ης συνολικά) της Β΄ φάσης στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE