Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Τρίτη δόση 29ης αγωνιστικής με ντέρμπι σε ΓΣΠ και «Αλφαμέγα»

Με δύο παιχνίδια για το Α΄ γκρουπ, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου, η 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο ΓΣΠ (18:00), ενώ στο «Αλφαμέγα Stadium», ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με τον Άρη (19:00).

Θυμίζουμε ότι χθες έγιναν δύο ματς για το Β΄ γκρουπ. Στο Τσίρειο, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Καρμιώτισσα, ενώ στο «Αλφαμέγα» ΑΕΛ και Ακρίτας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (29ης συνολικά) της Β΄ φάσης στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE