ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτό το ξενοδοχείο στη Λευκωσία βγαίνει στο «σφυρί» τον Απρίλιο – Πόσα θα πωληθεί

Αυτό το ξενοδοχείο στη Λευκωσία βγαίνει στο «σφυρί» τον Απρίλιο – Πόσα θα πωληθεί

Με νέο ρεκόρ συνεχίζουν τις εκποιήσεις ακινήτων οι τράπεζες και οι εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων.

Όπως έγραψε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το ThemaOnline, τον Απρίλιο θα επιχειρηθεί η εκποίηση συνολικά 567 ακινήτων αξίας που φθάνει τα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως, ανάμεσα στα υπό εκποίηση περιλαμβάνονται κατοικίες, η επιφυλασσόμενη τιμή των οποίων ξεπερνά τις 350.000 ευρώ, καθώς και ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ξενοδοχείο

Σε ό,τι αφορά το ξενοδοχείο υπό εκποίηση, και σύμφωνα με την ειδοποίηση, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός είναι προγραμματισμένος για τις 10 Απριλίου.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, πρόκειται για το ξενοδοχείο «Royiatiko», που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 32 δωματίων και αποτελείται από 2 υπόγεια, ισόγειο και τρείς ορόφους. Τα δωμάτια αποτελούνται από ένα μικρό σαλόνι και υπνοδωμάτιο, καθώς επίσης από ντους με τουαλέτα, ενώ ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ενώ όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό κλπ.

Εξωτερικά του ξενοδοχείου, υπάρχει πισίνα (υπερχείλισης) και ντους.

Επιπλέον, στο νότιο τμήμα του ακινήτου υπάρχει εξωτερικό μπαρ που αποτελεί μέρος του ξενοδοχείου, το οποίο έχει ξεχωριστή είσοδο δίνοντας του την δυνατότητα να λειτουργήσει ξεχωριστά.

Σύμφωνα με την ειδοποίηση, η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης του ξενοδοχείου, έχει καθοριστεί στα 3.500.000 ευρώ, ενώ για να μπορεί να συμμετάσχει στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό κάποιος, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 350.000 ευρώ ως εγγύηση.

Αξίζει να αναφερθεί πως, το ποσό της εγγύησης συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι και ώρα 15:00, δύο (2) πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν την ορισθείσα ημέρα του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Σημειώνεται, δε, πως στην προαναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ο οποίος θα είναι πληρωτέος επιπρόσθετα από την τιμή πώλησης και θα βαρύνει τον αγοραστή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top