ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στη TELIA & PAVLA BBDO η ανάθεση για τη διαχείριση των media toy FOODY

Στη TELIA & PAVLA BBDO η ανάθεση για τη διαχείριση των media toy FOODY

Μία σημαντική συνεργασία στον χώρο της επικοινωνίας αρχίζει ανάμεσα στη διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA BBDO και του Foody Delivery Hero (Cyprus), την εταιρεία που πρώτη καθιέρωσε με τεράστια επιτυχία την online παραγγελία φαγητού στην Κύπρο και που βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση στο μυαλό και στη καρδιά της προτίμησης του κοινού στο Delivery Business.

Είναι άλλωστε γεγονός ότι το FOODY αποτελεί μία ηγετική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της, με πάνω από 2.500+ καταστήματα καταχωρημένα στην πλατφόρμα της, προσφέροντας υπηρεσίες delivery σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Μετά από σχετικό διαγωνισμό, η TELIA &PAVLA BBDO επιλέχθηκε και είναι έτοιμη να συμβάλει αποφασιστικά στο σχεδιασμό και διαχείριση των traditional media του FOODY για την υλοποίηση ενεργειών και διαφημιστικών εκστρατειών στα ΜΜΕ, έτσι ώστε να ενισχύσει την ήδη κυρίαρχη θέση της στην κυπριακή αγορά. Η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA BBDO, έρχεται να προσθέσει μ’ αυτόν τον τρόπο άλλη μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μία εντελώς νέα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς η TELIA &PAVLA ΒΒDO προσέφερε μέσω της θυγατρικής της εταιρείας THE WORX εδώ και μερικά χρόνια τις υπηρεσίες της στο FOODY παρέχοντας στήριξη μέσω influencer outreach activations.

Σήμερα, λοιπόν, η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA ΒΒDO που πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια επιτυχημένης και βραβευμένης δημιουργικής πορείας, υποδέχεται και καλωσορίζει με μεγάλο ενθουσιασμό ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα brands της Κύπρου.

Ευχαριστούμε τo FOODY για την εμπιστοσύνη του!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top