Νέα πυρά Ελεγκτικής κατά του Γεν. Εισαγγελέα: «Παραπλανητική ανακοίνωση, αντί να παραδεχθεί την εσφαλμένη γνωμάτευση…βγαίνουν και δικαιωμένοι»

Νέα πυρά Ελεγκτικής κατά του Γεν. Εισαγγελέα: «Παραπλανητική ανακοίνωση, αντί να παραδεχθεί την εσφαλμένη γνωμάτευση…βγαίνουν και δικαιωμένοι»

Συνεχίζεται η σύγκρουση Γενικού Ελεγκτή και Γενικού Εισαγγελέα.

Αφορμή στάθηκε η δικαίωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ζήτημα της απευθείας ανάθεση δύο συμβάσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Πριν από λίγο με ανακοίνωση η Νομική Υπηρεσία κατήγγειλε την Ελεγκτική Υπηρεσία για παραπλανητική ανακοίνωση και για συνειδητή προσπάθεια ενορχηστρωμένα εις βάρος της Γενικής Εισαγγελίας.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία από την πλευρά της απάντησε άμεσα στον Γενικό Εισαγγελέα λέγοντας ότι «με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η ΝΥ, σε παραπλανητική ανακοίνωση, αντί να παραδεχθεί ότι η γνωμάτευσή της ήταν πρόδηλα εσφαλμένη αφού συγκρούεται με όλες τις αρχές που παραθέτει η ΕΕ στην επιστολή της, εμφανίζεται και δικαιωμένη. Η επιστολή αυτούσια προς διάψευση των ισχυρισμών της»

Δείτε την ανάρτηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE